RANDOM | gelové nehty, praxe, nový vzhled blogu :)

Ahoj :)
Dnešní článek píšu po delší době, ale k tomu, proč jsem nic nepřidala se dopracuji, takže určitě nepřestávejte číst!


2 týdny jsem měla praxe.Pracovala jsem v Madetě a bydlela u přítele.Na počítači jsem z celých 2 týdnů byla maximálně hodinu.
Vstávala jsem ve 4:45 a autobusem jela až do Madety v 5:30.V 6:00 jsem musela být na pracovišti a domů jsem chodila pěšky po půl 1, s tím, že cesta mi trvala skoro hodinu.
Druhý týden jsem vstávala v 5 a jezdila na kole kolem půl 6, takže mi cesta zabrala asi 20 minut.
Z toho všeho vyplývá, že jsem byla neskutečně unavená a jediné, co jsem zvládla bylo vydržet alespoň do půl 9 a usnout :)
Přiznejme si, že bych na blog stejně nic kloudného nevymyslela, takže jsem to raději vzdala.

V plánu jsem kromě 2 recenzí měla asi 2-3 makeup-tutoriály, ale o nic nepřijdete :) Víkend strávím pravděpodobně na chatě, takže si sebou vezmu notebook a pokusím se sepsat pár článků a při možnosti focení v přírodě bych zkusila nafotit něco použitelného.
(tutoriály budou!)

Novinka včerejšího dne je ta, že jsem poprvé byla na gelových nehtech a celkově poprvé na manikúře:)
Rozhodla jsem se tak, kvůli "kvalitě" svých nehtů.
Třepí se mi, lámou a za posledních několik měsíců se mi znechutily tak, že jsem se rozhodla s nimi něco dělat! Podle mě pro ně není nejzdravější formou gelová "náhrada", ale upřímně budu mít nehty čisté, pěkné na pohled a příjemné, než nehty na které se podívám a mám chuť si je vylámat.

Pro inspiraci jsem hledala na internetu, instagramu i we♥it, ale představu jsem měla vymyšlenou dlouho předtím.
Toužila jsem po bílých nebo světle růžových barvách a jako bonus 1 prst z každé ruky jsem chtěla zlatý.
Docela jsem se děsila broušení nehtů a vyhlazování, protože jeden z nejhorších pocitů prožívám při stříhání nehtů a když mi někdo přejíždí prstem po nehtu, ale při povídání s paní, která mi celý proces prováděla jsem to moc nevnímala (je to kamarádka mojí mamky, která si od ní nehty nechává lakovat několik let).
Výsledek se mi ohromě líbí ! Na jaro/léto podle mě pěkná, cute varianta :)

Už jsem měla i delší nehty, ale pro začátek abych si na "jiné" nehty zvykla jsem si nechala dát asi tak svou obyčejnou délku :)
Možná je to tím, že jsem si nenechala udělat zabijácky dlouhé nehty, ale nevadí mi ani trochu, tak uvidíme, jak s nimi budu spokojená i nadále :)

Poslední téma, o kterém bych se ráda zmínila je nový design blogu.
Ve stručnosti řeknu jen to, že jsem potřebovala něco jiného, než tu bylo do teď a vzhledem k tomu, že jsem pro jednoduché vzhledy, tak jsem vytvořila dílo, které budete nějakou chvíli na blogu vídat.
Není to nic extra.Jednou bych si chtěla zaplatit vlastní doménu a najít někoho, kdo mi vytvoří graficky celou stránku a s ní související funkce, tak snad budu jednou opravdu spokojená, ale zatím si budu muset vystačit sama :)

V poslední řadě bych chtěla poděkovat za přesažení 5.500 návštěv :) Pro mě je to krásné číslo, které doufám poroste a s číslem doufám porostou i odběry a mé zkušenosti :)
Děkuji !

Měla jsi někdy gelové nehty ? :)
Jaké barvy na nehty jsou na jaro/léto podle tebe "in" ? :)

with love, EM ♥

You May Also Like

1 komentářů

  1. Ahoj článok sa mi veľmi páči nechty sú super a ja osobne som gélové nechty mala a farby na leto tak nejaká slabo ružova, svetlo modrá a farby ktoré sa k letu patria. :)

    http://taniablog02.blogspot.sk/ - práve prebieha giveaway :)

    OdpovědětVymazat

Instagram