RECENZE | BOBBLE LAHEV

Dnes už určitě žádná novinka, ale i tak mám tuhle recenzi (seznámení) s filtrační lahví připravenou a konečně přišel čas na to ji zveřejnit:)
Na tuhle lahev jsem číhala už hodně dlouho, ale koupit si ji za 400,- mi přišlo hodně.Vždy jsem věděla o jiných věcech, do kterých bych mohla takové peníze investovat, ale na začátku školního roku jsem ji sehnala v DM za necelých 300,- ,tak jsem si jí nakonec koupila:)



PROČ BOBBLE LAHEV ?


Tahle lahev obsahuje filtr, který čistí vodu:) Voda podle mě nechutná jinak, ale malé zlepšení u opravdu špatné, zakalené vody jde znát.Ale u vody nejde tolik o chuť, protože dobrá, obyčejná voda by měla prakticky chutnat stejně, takže jde hlavně o kvalitu.
Určitě mám alespoň lepší pocit, když vím, že se mi voda před použitím přefiltruje a sice nemůžu mít úplnou jistotu, že je 100% čistá, když ji odeberu z cizích zdrojů a od pohledu bude vypadat špatně, ale určitě bude mnohem lepší než bez filtrace.
U obyčejné, čisté vody (kterou běžně natočíme z kohoutku) by se nemělo stát, že bude závadná, proto se nemusíme bát ji pít i normálně.
Musím říct, že lahev má fajn tvar, takže je vhodná pro sportovce!
Za ty peníze si myslím, že je zbytečná pro někoho, kdo se napije vody jednou za měsíc, ale pro někoho (jako já), kdo pije vodu pravidelně, každý den je tahle lahev super.
Nosím jí do školy a protože se mi z ní dobře pije, mám tak jistotu, že budu dodržovat pitný režim i ve škole.

Filtr by se měl měnit (tuším 1 za 2 měsíce).
Láhev je k dostání 0,55l nebo 1l.
Můžeš si vybrat z několika barev.

Lahev je recyklovatelná!

KDE SEHNAT ?

Lahev jde sehnat v elektrech nebo DM (určitě i v Rossmannu atd,..)

OFICIÁLNÍ STRÁNKY ----> http://www.waterbobble.cz/


Pokud máš konkrétní otázky, zeptej se pod článkem :)
with love, EM ♥

You May Also Like

3 komentářů

  1. Vím že tady jde hlavně o tu láhev, ale ty legíny jsou úžasné!:D Jinak, taky jsem uvažovala o koupi, bohužel.. pořád je tam to ALE:/
    difdirections.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám Bobble rád, ale ještě raději mám filtrační konvice. Přijde mi, že ten filtr v Bobble nefunguje tak, jak by měl. Hlavně to byl prostě v jednu dobu trend a kdo v Praze neměl láhev Bobble, tak neexistoval. Třeba jako já. Jenže já jsem si filtrovala vodu doma a nosila si ji v klasické lahvi. :)

    OdpovědětVymazat

Instagram