KOSMETIKA, KTEROU JSEM DOSTALA POD STROMEČEK :)

Ahoj:)
Dnešní článek bude o kosmetice, o které jsem nevěděla, že ji dostanu pod stromeček:) V poslední době jsem si pořídila tolik kosmetiky, že už jsem si řekla dost!
Budu šetřit na kameru a další potřebnější věci a pokusím se, aby se mi rozrostl šatník, který je pro mě potřebnější:) Ale nebojte, občas se samozřejmě poohlédnu po něčem novém, abych měla přehled a mohla se podělit na blogu:) Ale čekejte teď více podrobnějších recenzí než nákupů a od ledna by měli vycházet jedny z prvních tutoriálů:) Ať je ta kosmetika k něčemu!

No, ale jdeme na to:)
První dáreček byl tenhle nádherný parfém od mamky:)
Lahvička je naprosto kouzelná a ikdyž mám ucpaný nos, cítím alespoň trochu, jak voní:) Myslím si,že je to vůně pro mě stvořená:) Lahvička je ještě ozdobena hvězdičkami (přívěšek na mobil), ale protože mám gumový kryt, nechám je na parfému:) Podle mě mu sluší:)

Další co jsem dostala od maminky je denní krém od Garnier:) Přemýšlela jsem o koupi, ale nikdy jsem se nedokopala si ho opravdu pořídit, takže jsem ráda, že mám možnost ho zkusit:) Plánuji si ho dávat každé ráno i pod makeup jako hydrataci:) Snad bude takhle fungovat:) Voní příjemně:)
Další, co jsem od maminky dostala je tahle sada (sprcháč a deodorant) :) Voní příjemně, jako příroda:) Nevím, jak jinak ho popsat a deodorant bude asi vonět podobně:)
Další dáreček od mamky je sada mini laků :) Jsou roztomilé!
Mamka mi nechala udělat kosmetický balíček a většina kosmetiky v něm byla od značky moje :)
Tuhle značku jsem chtěla zkoušet dlouho! Nechápu, jak se mamka trefila, když jsem jí o tom neříkala :D Ale jsem opět ráda, že mám možnost seznámit se s touhle cute značkou:)
První jsou tu tyhle stíny:) Mamka pro mě chtěla něco jemného, přirozeného a jsou odstín č.5
Další je tu tahle řasenka:) Líbí se mi její vzhled:) Má obyčejný, baculatější kartáček:) Má obsahovat vitaminy E,C a F a dělat objem řas:) Je to odstín černá1
Další produkt od stejné značky je černá, dlouhodržící tužka na oči:) Je automatická (dá se vysouvat)
Další produkt z balíčku je černá linka s štětečkem:) Vždycky jsem používala linky ve fixu, takže uvidíme, jak mi práce s nimi půjde:)
Od mamky jsem dostala i makeup od Gabriella Salvete v odstínu 03 Nutty :)
Dál mám od mamky roztomilou tužku - balzám na rty:) Je to balzám, který se barví podle pigmentu, takže každému jinak:) Mě se tyhle pigmentové produkty barví do růžova a tahle také:)
Od mamky sestry jsem dostala tyhle nádherné laky na nehty:) Ta krabička je boží :3 4laky po 8ml:)
Dál jsem pravděpodobně od babičky dostala mýdlo s vůní granátového jablka:) Přes obal nevoní (dávala sem čichnout mamce, protože já nic moc necítím :D a ta říkala,že to přes to nijak nevoní), ale určitě bude vonět báječně :)
Od tety jsem dostala neonový lak od Colorama :) Na fotce nevypadá tak dobře, jaký doopravdy je:/ Odstín mám 243 a je ho 7ml.
Ještě jsem od tety dostala tuhle matující tužku, která by měla vydržet 24hodin a měla by být voděodolná:) Je v odstínu 008 blackmail a jsem na ní zvědavá:) Je od Rimmel a je na ní napsáno ombré, tak přesně nevím, co extra by měla dělat, ale zkusím pohledat na internetu:)

Řekla bych, že z věcí, které by vás mohli zajímat je to vše:) Jsem neskutečně ráda za všechny dárky a nejvíc jsem šťastná, že dárky, které jsem kupovala já udělali také radost mojí rodině, především mamce, které jsem sehnala dva lístky na koncert jejího nejoblíbenějšího zpěváka:)

Podrobnější recenze na produkty budou, jen je těch produktů poslední dobou hodně, tak snad je stihnu testovat a psát recenze, když budu zase ve škole:) Ale budu se snažit co nejvíc!

Užívejte zbytek prázdnin ! :) Mějte se krásně!
with love, EM ♥

You May Also Like

4 komentářů

  1. Krásnéé věci jsi dostala! :) Ta vůnička vypadá dobře, musím se po ní podívat (i když už teď je nemám kam dávat :'D ) Jé, ty stíny mám taky. Jsou takové jemňoulinké, přirozené. I tu tužku mám ráda. :) laky vypadají slibně. A to mýdlo! :O To jsem zvědavá, ale vůně asi bude podle očekávání výrazná. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůni jsem zkoušela včera a je strašně pěkná:3 sice výdrž po nějaké hodince vymizí, ale pořád je cítit, ikdyž méně:) Lak jsem zkoušela už ten od colorama a musím říct, že mě příjemně překvapil (v nejbližší době bude článek) a na mýdlo se moc těším:)

      Vymazat
    2. To je bezva. :) Jinak až po rozkliknutí mi dnes došlo, že to je tvůj insta pod tou přezdívkou. :D :)
      Tak se těším na článek! :)

      Vymazat
    3. ano,ta přezdívka je opravdu výstižná :D !

      Vymazat

Instagram