STARTING.

Ahoj:)
Užíváte prázdniny?:) Doufám,že ano, protože se pomalu chýlí ke konci, což mě neskutečně mrzí. Utekly rychle a přitom ze začátku utíkaly tak pomalu.

Je tu několik novinek, s kterými bych se s vámi chtěla podělit.
Jako první je ta, že 16.září dělám závěrečné zkoušky z autoškoly, což znamená, že bych přípravě na testy měla věnovat více času. Ano ano, učím se, ale i tak mi nepřijde, že bych uměla to, co bych měla. Čeká mě ještě polovina jízd, protože jsem měla dovolenou a tak podobně a nechtěla jsem si všechny jízdy vyjezdit hned a pak před zkouškou sedět doma. Tak držte palce!

Další "novinka" je ta, že vyšlo video z dovolené. Byla jsem nemocná, ale i tak jsem něco málo natočila, tak se koukněte:)

Krom nového videa, čekejte článek o dovolené s fotkami na novém blogu!
Ano je to tak. Nový blog je od dnešního dne online!
Nevím, proč mám tendenci zakládat nové a nové blogy. Vím, že je to zbytečné, ale nelíbilo se mi jak jsem tenhle blog vedla a kdybych ho chtěla předělat, zabralo by to více času, protože vše odstranit do původního stavu, abych se prohrabala novým nastavením. Takhle jsem začala na novém a skončila tam, kde se mi líbilo. Snad se mému novému blogu bude dařit a snad bude mít tak skvělé čtenáře jako ten současný. (už neaktuální).
Nový blog si můžeš prohlédnout >> TADY <<
I tak jsem ráda za neuvěřitelných 7000 návštěv tady na blogu! Neskutečné číslo pro mě:) Tak třeba se takového čísla dočkám i na tom novém, s vaší pomocí.

Škola co nevidět začne, takže přeji vše nejlepší do nového školního roku! Pokud jdeš do prváku, tak hodně štěstí a pevné nervy! A pokud jdeš do 4.ročníku stejně jako já, tak gratuluji, že jsi se dostala tak daleko!

Tak či tak, doufám, že budete navštěvovat aktuální web a budete s ním spokojeni jako teď já:)
Mám vás ráda!  [no-sidebar]

You May Also Like

2 komentářů

  1. Ahoj, pamatuji si, že jsme spolu dělaly rozhovor. Bylo by možné fotky změnit a vyměnit je za aktuálnější foto? :) Děkuji

    OdpovědětVymazat

Instagram