RECENZE | ODLIČOVACÍ PRODUKTY # 1 | Kompletní odličovací mléko (GARNIER)

Ahoj :)
Píšu nový formát článků :) Napadlo mě, udělat "kategorie"(jako dnešní "odličovací produkty"), kam budu řadit příslušné produkty.
Mohlo by to být přehlednější jak pro mě, tak i pro vás :)


Jako první jsem si vybrala 
ODLIČOVACÍ PRODUKTY :) 

Prvním produktem bude můj oblíbenec od GARNIER

KOMPLETNÍ ODLIČOVACÍ MLÉKO (pro suchou pleť)

Jde o jeden z levnějších variant odličovacích mlék.Lze ho sehnat do 100,- (já ho kupuji v Ternu - oddělení drogerie a tam stojí kolem 80,-).
Na to, že jde sehnat v každé drogerii a navíc v obchodech s potravinami, kde je oddělení drogerie, jedná se o úžasný produkt :)

Jediné, které jsem zkoušela je tohle mléko s vůní růže :) Musím říct, že mi ze začátku příliš nevonělo.Dokonce se mi ta vůně ani trochu nelíbila, ale buď jsem si zvykla nebo nevím, ale při odličování mi to už vůbec nevadí a ani někdy nepostřehnu, že nějak voní :) (btw.voní po růžích, tak nevím, co mi na tom vadilo).
Konzistence je naprosto obyčejná :) Barva obyčejně bílá, nic zvláštního :) Tím, že je pro sušší pleť je trochu mastnější, ale to mi vůbec nevadí :) Naopak.Pleť hydratuje a to se mi líbí :) Oceňuji, že nelepí!

Makeup odstraňuje rychle, jen když někdy chvátám a chci se rychle odlíčit, nanesu mléka víc, tak se mi zalepí oči a nějakou dobu skoro nevidím :D Ale to je moje chyba, jak jinak O:)

V očích nepálí a s pletí nedělá nic, co by nemělo :)

Mám už 3. možná 4. balení a opravdu si ho nemůžu vynachválit :) Mě osobně sedlo a stejně tak sedlo mojí mamce :)

Jak dlouho vydrží přesně nevím, ale řekla bych, že pokud se odličujete každý večer a spotřebujete průměrně cca 4-5 tamponků  vydrží 4 měsíce bez problémů a určitě i déle :)
Máte s tímhle produktem nějaké zkušenosti ? :)

Krásný zbytek dne,
with love, EM ♥


You May Also Like

3 komentářů

  1. s tímhle zkušenosti nemám, jsem spíš na micelárky, ale určitě bych někdy ráda vyzkoušela:)
    difdirections.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám s tímto produktem zkušenosti, ale vypadá celkem lákavě. Jen jsem zvědavá, jak teda voní, protože když po růžích, čekala bych, že právě hned zaujme (v dobrém smyslu) právě vůní. :D
    Bála bych se toho, že je trochu mastnější, protože mám pořád ještě takovou smíšenou pleť. Ale dobrý tip někdy do budoucna. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám zkušenost spíše s micelární vodou, mléka mi bohužel nesedí, ale toto vypadá dobře, ještě pokud voní po růžích:)

    carolinegrey.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Instagram