RECENZE | Balzám na rty (today)

Ahoj:)
Dnešní recenze bude na obyčejný balzám na rty z prodejny Penny.

Potřebovala jsem nějaký balzám, protože můj oblíbený (na který bude recenze také) mi došel a já byla naprosto nešťastná, protože jsem se naučila patlat něco na rty, abych je vyživila a zlepšila je.
Vzhledem k tomu, že jsem balzámy nikdy nepoužívala, mám asi 3 (z toho ani jeden nepoužívám), tak jsem si koupila tyhle dva nové.
Nešla jsem přímo pro ně, ale když jsem je viděla u pokladny, rozhodla jsem se je vyzkoušet :)

V balení jsou dva kusy a zaplatila jsem za ně nějakých 20,- v akci.

Každý z nich má 4,8g.

Balzám má příjemnou vůni, neskutečně mi něco připomíná, možná vůni nějaké rtěnky, ale nedokážu si nic přesného vybavit.

Musím balzám pochválit za jeho hydrataci! Ještě ho nepoužívám tak dlouho, abych zjistila, zda léčí, ale hydratuje skvěle!

Dalším bodem o kterém bych ráda napsala je něco, co může někomu vyhovovat a někdo to zase rád mít nemusí.
Jde o konzistenci.Balzámy jsou krásně roztíratelné,ale poměrně mastné,což nemusí každý preferovat.Na druhou stranu je jasné už od prvního použití, že nebude rty vysušovat :) Na rtech je balzám celkem cítit, ale já si na to zvykla a musím říct, že mi vyhovuje :)

Určitě je na trhu plno lepších a kvalitnějších balzámů, ale pokud vám stačí příjemná vůně, hydratace a nejste náročné, určitě vám tyhle vystačí :)

Na závěr článku bych se chtěla omluvit, že článek nebyl na blogu v čas, ale upřímně jsem moc nestíhala a ani neměla moc chuť :/
Mám připravená témata článků, které chci vydat, ale nevím, jak to vyjde, proto se chci dopředu omluvit, jestli nebudou články vycházet jak jsme zvyklé (ob den, maximálně ob dva dny),ale budu se snažit :) Určitě tohle období nepotrvá dlouho :) !

Vyzkoušela jsi někdy tenhle balzám? :)
Jaký je tvůj oblíbený? :)

with love, EM ♥

You May Also Like

3 komentářů

  1. Ty vypadají vážně dobře, určitě je musím vyzkoušet, mám suché rty, tak že by mi konečně něco pomohlo?:D

    carolinegrey.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, ty vypadají taky dobře! :) Shodou okolností jsem dnes také psala na téma balzámy, aktuálně používám ty od Moje a mají podobné vlastnosti. :) Nejsem taky níáročná, když hydratuje a chrání, jsem spokojená! :) Super tip. :)

    OdpovědětVymazat

Instagram