RANDOM | transformer, vysvědčení a fake :)

Ahoj :)
Dnešní název někoho může pobavit a jiného přivést na myšlenku, že jsem se zbláznila, ale v článku se postupně dozvíš, co a jak :)

V první řadě bych měla představit transformera :P Jednoduše řečeno jsem se usvědčila v tom, že já a míčové hry nejdou dohromady.Bojím se míče, takže při vybíjené (hrálo nás asi 6 a v hřišti byly 4 míče) jsem stála mimo hřiště a kryla si obličej :D Naneštěstí máme učitele, kterého nemá nikdo rád, protože víme, že pije a je na nás jak drak.Vše děláme špatně, za všechno nám vynadá a podle něj máme být všichni atleti a umět všechno.To by jsi musela zažít.

Poslední dobou vystřídal fotbal s florbalem basket, volejbal a gymnastika.Nedavno jsem si při volejbale udělala něco s rukou.Na obou jsem měla modřiny a levačka bolela asi 3 dny.Nebyla jsem v tom sama, protože jedna ze spolužaček si udělala něco s rukou a další si vykloubila palec.
Další tělocvik jsem tam naštěstí nebyla, protože jsem měla rehabilitace a minulý týden se stal tělocvik můj osudový :D Opět to odnesla levá ruka a tentokrát jsem krom modřin vyvázla se stahovacím obvazem na celý týden, ruka naražená a bolí do teď (stále ji musím mít obvázanou).A transformera jsem ze sebe udělala já, protože jsem posílala fotku na snapchat, která to vše odstartovala. Ještě ten den jsem byla s kamarádkou venku a jelikož mi obvaz půjčila vychovatelka a já mám malou ruku, bylo potřeba ho obmotat snad 20x, takže moje ruka vypadá o 10 kg těžší a když se navleču do zimy jsem jednoznačně transformer :D          

Vysvědčení u mě dopadlo celkem dobře, až na matematiku, která mi nejde.Vše ohledně čísel je u mě katastrofa.Nebudu psát známky ze všech předmětů, protože se s nimi nechci "chlubit", ale z tělocviku jsem od jmenovaného učitele dostala trojku :) Parádička O:)

Dalším bodem dnešního článku bude něco, co mě poměrně zaskočilo a zamrzelo zároveň.
Ve čtvrtek mi můj ex přítel napsal nějaké sms, které jsem nechápala, ale údajně jsem o něm někomu psala, že jsem ho využívala a nevím, co ještě.Nijak jsem to neřešila, protože jsme se pohádali, ale v hlavě mi běhalo, co jsem provedla a musím říct, že mi bylo opravdu mizerně.Na facebook mi to poslal, ale když jsem si přečetla, že napsal :"Klaním se ti, tohle jsem si o tobě nemyslel."neměla jsem chuť nic číst a přiznám se,že mi ukápla slza.
Druhý den se mi fotky chatu, co mi posílal ukázali v mobilu (ukládá se mi vše z facebooku, co mi kdo pošle), tak jsem si řekla, že bych si to přečíst měla a přesvědčila jsem se, že to, co jsem si myslela, byla pravda.Někdo zfalšoval můj facebook a vytvořil konverzaci s nějakým anonymem.Ten, kdo za mě chatoval psal, že vztah (s bývalým) byla největší chyba v životě, že jsem to s ním nemyslela vážně a tomu někomu "jsem psala" broučku.Takže ze mě někdo udělal totální blbku, kravku, děvku a nevím, co vše:) Hned jsem psala sms mému bývalému, aby věděl, že já jsem tenhle chat nikdy neviděla a že napsat tohle, tak se za sebe stydím! Snad mi uvěřil, protože bych si opravdu nepřála, aby si o mě tohle myslel.Udělala jsem plno chyb, ale tohohle bych schopná nebyla.            
Věděla jsem, že lidi jsou svině, ale tohle už mi přišlo opravdu moc:) Upřímně toho dotyčného lituju, ale zároveň má můj velký obdiv.Propracoval si to báječně!....

Děkuji, jestli jsi článek dočetla do konce :) Dále děkuji za (pro mě) velký nárůst v návštěvnosti, protože během týdne se zvedla o skoro 300 návštěv :)

Krásný zbytek dne,
with love, EM ♥

You May Also Like

12 komentářů

  1. Jéj, chudáku! My máme na tělák asi fakt štěstí, máme hodnou a celkem chápavou učitelku. To fakt naštve, je on normální - dávat z těláku 3?! Ale jinak gratuluji k vysvědčení. S tou matikou... každému jde něco. :)
    A na fotkách ti to moc sluší! :)
    Fuj, to je hnus. Jak může někdo něco takového udělat? Nechápu člověka, co nad tímhle ztrácí čas a někomu dělá takové potíže. Můžeš to klidně jít nahlásit nebo tak, kdyby ti tyhle problémy nedávaly pokoj.

    Tak si užij zbytek víkendu v rámci možností hezky! :) A snad se staré problémy vyřeší. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednoduše on normální není :)
      Děkuji:)

      No, bylo by nejlepší zjistit, kdo to je,protože myslím,že je to stejný člověk, který mému bývalému vyhrožoval,když jsme spolu ještě chodili a to pravděpodobně vím, o koho jde.

      Děkuji, ty také :) !

      Vymazat
  2. Jsi strašně krásná O:)
    Doufám, že ruka bude brzo v pořádku! Pro mě jsou těláky taky peklo, ikdyž pořád lepší než na základce, přesto se volejbalu snažím vyhýbat. Stejně jako ty nemám ráda míčové hry, protože se míčů bojím:D) A stejně jako ty mi nejde matika, proto své známky nikomu neříkám O:)
    To, co ti někdo provedl na fb, je opravdu hnusné. Aspoň že to tvůj bývalý pochopil. Já sama bych facebook nejradši neměla, protože kolikrát přinese víc starostí než radostí, jenže bez něho bych byla úplně out a nevěděla, co se kde děje:(

    carolinegrey.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju :3
    Je to hnus, hold je to tak, že v dnešní době se bez něj neobejdeme, ale musím říct, že ho prohlédnu jen, když se nudím a mám čas, jinak ho používám jen kvůli chatu :)

    OdpovědětVymazat
  4. máš užasny blog!len tak dalej:) my blog- dailylifestyle.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Fake to nebyl . S pozdravem bývalý kluk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty seš neskutečnej:) víš co,nevěř mi:) ale neznám nikoho,krom bráchy, kdo hraje tenis,což kluk v tý konverzaci hrál.Tobě asi nevysvětlim,že sem to nespala já,ale já to vim moc dobře,což mi stačí:) je fakt blbý,že si tohle o mě myslíš,ale aspoň mi to necpi na blog,protože už mám dost toho,že se na mě snažíš něco hodit:) Mysli si,že sem to psala,vždyť jo:) Ale v tom případě tě lituju,že si takhle naletěl:)
      kdybych chtěla,dám ti heslo k facebooku a tam si to můžeš hledat, protože nejsem tak ubohá,abych tohle psala.už mě nech být, když můžeš na insta psát, že sem děvka,tak už se ničemu nedivim,žij si svůj život a mě nech žít ten svůj:) měj se:)

      Vymazat
  6. Máš veľmi pekný blog a super príspevky. :)
    http://taniablog02.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Wow tak to s tím facebookem je docela silný kafe. Drž se !

    Nicole

    OdpovědětVymazat

Instagram