LAK NA NEHTY | COLORAMA (Maybelline) | BLEACHED NEONS

Ahoj:)
Dnešní recenze bude na lak na nehty, který jsem dostala od tety k vánocům:) Produktů k recenzím mám opravdu dost, tak jsem na nic nečekala a začala je zkoušet, abych mohla psát recenze a nenechávala si je až jich bude ještě víc.

Tenhle lak mě natchl už na první pohled.Je z řady neonových barev a takové laky jsou většinou zajímavé a já je mám osobně hodně ráda:) Teď v zimě se může někomu zdát, že dát si na nehty neonový růžový lak je bláznovství, ale mě na ročním období moc nesejde:) Prostě jsem ho dostala a zalíbil se mi, dostala jsem na něj jednoduše chuť :D


Lak má 7ml:) Cenu nevím, takže se stačí mrknout na internet nebo v drogerii, kde ho prodávají (jako DM,Rossmann atd,..), ale podle mě půjde o cenu kolem 60,- :)
Odstín mám 243.
Jde o opravdu nádhernou růžovou, do kterou se musí zamilovat snad každý:) Na nehtech kryje při druhé vrstvě, což je fajn:) Nedělá typický, šílený neonový efekt, že by nehty zářily kilometry daleko, takže kdo se trochu neonek bojí, u tohohle laku (nebo alespoň téhle barvy) se bát nemusí:)
Je super, že jak lak vypadá v balení, stejný je také na nehtech, možná o chloupeček tmavší, ale skoro nerozeznatelný:) Takže se nebojte, že na nehtech bude úplně jiný:) Krásně se s ním pracuje a co mě překvapilo, rychle zasychá!

Po necelém týdnu se mi začal loupat na špičkách po straně nehtu, tak uvidíme, jestli to byla moje chyba, nebo slabá výdrž laku po dalších lakováních :)

Určitě se pořídím další barvy! A moc se na ně těším:)

Vyzkoušela jsi nějakou barvičku od colorama "bleached neons" ? :)
Jak se ti líbí?:)

krásný zbytek dne,
with love, EM ♥

You May Also Like

3 komentářů

  1. Hodně pěkný lak i článek:)
    difdirections.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Jů, tak ten vypadá dobře. :) Máš pravdu, vůbec nepůsobí nijak křiklavě, alespoň z fotek ne. :) Spíš naopak, vypadá dost jemně. :) Hezká recenze. :)

    OdpovědětVymazat

Instagram