RANDOM | Jak se mám ? :)

Ahoj :)
Tomuhle článku jsem se chtěla vyhnout a proto tu dlouho nic nebylo.
Abych předem uvedla na pravou míru, proč tu dlouho žádný článek nebyl.

Škole jsem se začala plně věnovat.
Našla jsem si přítele, s kterým trávím maximum svého volného času a to často i o víkendech:)
Snažím se chodit ven, ale tohle počasí mě i zároveň ubíjí.Jednou svítí sluníčko a druhý den sněží.Naštěstí by se mělo začít od příštího týdne počasí vylepšovat a má být několik dní po sobě skoro 20 stupňů, na což se neskutečně těším :)

Pokud můj blog sleduješ dlouho, tak víš, že jsem trpěla kvůli žaludku a právě tyto problémy mě dohnaly do nemocnice na vyšetření.Podstoupila jsem gastroskopii.Není to nic příjemného, to musím říct na 100%, ale vydržet se to dá.A je rozhodně lepší zjistit, jestli v břiše něco je nebo ne.Mě vše naštěstí dopadlo dobře, takže jde asi o problémy propojené s mými zády.

Na půl roku mám pauzu od rehabilitací.Jsem na jednu stranu ráda, ale na tu druhou se nebudu ulívat ze školy a bojím se, že nebudu cvičit to, co mám a budu po půl roce pokračovat.

Ohledně cvičení je to tak, že jsem dlouho necvičila.Jak už kvůli vytíženosti ze školy, tak i kvůli příteli, s kterým trávím opravdu co nejvíce volného času.Ale nelituji toho:)

Dneska jsem opět cvičila.Když už vím, že v mém břiše není nic vážného jsem klidnější, co se hlavně cvičení týče.
Plánuji se opřít do zdravého stravování víc, než do teď.
Co plánuji už celkem dlouho a na co si šetřím je Neera Detox.Kdo neví, o co jde, určitě o tom časem budu psát:) Hrozně bych to chtěla vyzkoušet a bude to další krok k mé vysněné postavě :)

Až bude konečně hezky, budu chodit běhat a už snad co nejdřív vyjedu na longboardu! Už mi chybí.

Před nějakou dobou jsem psala o tom,že jsem si začala šetřit na iphone.
Naskytla se mi možnost, mít ho zadarmo.
Táta ve firmě čas od času dostává mobily.Tak mi říkal,že až dostane nový, dá mi svůj (Iphone5).Byla jsem hodně ráda, ikdyž jsem si na něj chtěla našetřit, ale když je taková možnost, najdu něco, na co budu šetřit dál.
Táta odletěl do Dubaje na pracovní cestu (neskutečně jsem mu záviděla) a po příjezdu mi dal asi půl roku používaní Iphone5 a sám přišel s Iphonem6 :D docela mě zaskočil, protože chtěl android, jelikož mu iphony moc nevyhovují, ale řekl, že ho v práci přemluvili :D Ale, ukázalo se, že je pro něj ještě horší než 5, takže prý časem bude normální android.
Já jsem s telefonem opravdu spokojená:) Časem bude článek, co je v mém mobilu nebo něco podobného:)

Před několika týdny jsem byla nakupovat.Měl už dávno vyjít Haul, ale fotky zůstaly ve starém mobilu, který má teď mamka a nevím, kam dal táta paměťovku nebo jestli si ji nechala mamka.
Proto se chystám nafotit vše znovu a přidat k tomu ještě další nakoupené věci a mezitím snad budou vycházet různé recenze,...

Nevím, jak teď bude čas na blog, ale budu se snažit alespoň o 1 článek týdně :) Doufám, že se to změní a časově mi to bude vycházet, protože mi blog strašně chybí.

Ještě bych chtěla poděkovat za návštěvnost, která je neskutečná :) Na to, že jsem tu teď nebyla se číslo vyšplhalo o asi 600 návštěv :)

Přeješ si nějaké konkrétní články ? :)
Jak si užíváš prázdniny ? :)

Beautiful day,
with love EM ♥

You May Also Like

5 komentářů

  1. Kéž by to bylo tak, že jeden den svítí a druhý sněží, u nás se to mění z hodiny na hodinu:D Taky jezdím na longboardu, ale nemůžu se dočkat, až bude větší teplo. Doufám, že Tvůj žaludek bude v pořádku:)

    carolinegrey.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no s tím počasím je to i tak, jak říkáš :D Chvilku sněží, pak svítí sluníčko, pak padají kroupy, pak je vánice, pak zas prší :D Děkuju:)

      Vymazat
  2. Ouč, doufám, že to po té fyzické stránce dopadne dobře. :) Těším se na články, jak budeš pokračovat a o tom detoxu. :) To chápu, ať vám to s přítelem vydrží! ♥ :) A ať se s takovou pílí daří i ve škole! :) A s tím mobilem to vyšlo úplně skvěle! :D :) To jsem ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadáš šťastně. A to je podle mě v životě to nejdůležitější. Nebo si nemyslíte? Já to tak beru, a proto si dělám radost poměrně pravidelně. :) Třeba teď jsem vybíral sedací soupravy v akci, protože jsem se rozhodl zrekonstruovat obývák. Respektive spíše trochu předělat a právě tam koupit novou sedačku. :)

    OdpovědětVymazat

Instagram