ROZHOVOR | Adrián Back | 'Chcel by som byť skôr komerčná osoba než model'

Ahoj:) Dneska vás asi potěším víc než normálně a to proto, že dnešní rozhovor bude se slovenským blogerem Adriánem Backem z blogu adrienback.blogspot.sk :)
Sleduji ho dlouho všude, kde se dá a protože sám dělá rozhovory s celebritami, zkusila jsem mu napsat a on byl tak hodný, že s rozhovorem souhlasil a na otázky mi odpověděl :)

Začala bych neoriginální otázkou, ale jak tě napadlo založit si vlastní blog ? :) Moc  kluků, co si založí blog, kam navíc přidávají fotky outfitů neznám, proto mi to přijde jako dobrý nápad :)
Blog som si založil len tak pre seba v roku 2012 , ked som bol na prvom profi fotení , nebolo nič prevratné :) myslel som si ,že budem smerovať smerom k modelingu , nuž na Slovensku modeling ako taký neexistuje . V Česku je to omnoho lepšie . Aktívny celkovo som začal byť na blogu až v septembri minulého roku ,ked som si povedal , že to je niečo by ma mohlo naozaj baviť , dúfam ,že raz taktiež budem bloger s stotisicami pozreti na svojom blogu :)

Když jsi blog zakládal, už na začátku jsi věděl, že bude zaměřený na módu a tvůj život, nebo jsi k tomuhle zaměření přišel až časem? :)
Nie to vôbec :D aj keď sám neviem čo som si vtedy myslel , kam sa to bude ubiehať prišlo to nejak samo môj blog je skôr taký lifestylový je v ňom všetko proste čo ma napadne , nie som žiaden fashion guru ani healtly eather aj keď vačšinou sa stravujem zdravo.Nič neplánujem čakám nato čo príde , čo ma napadne ako prvé o čom by som napísal :)

Kdo první se o tvém blogu dozvěděl? :) Jak reagovali kamarádi a širší veřejnost? :)
Ked som si založil blog kamarati to brali ako moj další rozmar a mysleli si že mi to nevydrži dlho proste nebrali to nejak vážne, až teraz ked som sa tomu začla poriadne venovať ma podporuju začo som rád a aj rodičia :) Nuž široká verejnosť ako sa to povie sú aj pozitivne ohlasy ,ktore ma moc potešia a važim si každý jeden a sú zas aj negativné ohlasy ľudi ,ktorí sa možno nudia a nemajú čo robiť, no snažim sa nebrať si to moc k srdcu :)

Kam směřuješ svůj život, ohledně budoucího možného zaměstnání, vzdělání a podobně? :)
Nuž po strednej chcem isť určite na vysokú študovat niečo v odbore medíí,dizajnerstve,masmedialne komunikacie a na nejaké konkretne zamestnanie sa teraz moc neupínam :)

Všimla jsem si na snapchatu i instagramu, že trávíš rád čas s přáteli :) Je ještě něco, co rád ve volnu děláš? :) 
Ano , ja som veľmi spoločenský človek ak mám nato náladu, fakt nedokážem byť sám musím byť vkuse s niekym v kontakte :) Nuž venujem sa aj športom hlavne teda cez leto behanie,plavanie, korčulovanie,byciklovanie a tak rôžne :)

Jak by jsi zhodnotil posun svého úspěchu? :) (Jak by jsi popsal změny od začátků blogu a v současnosti?).
Posun tam určite je , v živote by ma nenapadlo ,že budem v kontakte s rôžnymi celebritami  a blogermi a plánovať spouprácu :)

Vím o tom, že se věnuješ i modelingu.Pamatuješ si na své první focení? :) Chceš se focení v budoucnu plně věnovat nebo ho spíš bereš jako „bokovku“? :) Co ti proběhne hlavou, když vidíš své fotky z focení? :) Umíš se pochválit nebo jsi spíš sebekritik? :)
Modeling no, ako som spomínal na Slovensku modeling neexistuje je to proste len pár ľudí ,ktorím sa darí a fakt sa treba snažiť . Uplne iné požiadavky maju u nás a v zahraničí . Chcel by som byť skôr komerčná osoba než model .

Ale určite by som nemal problem sa tomu venovať, ano moje prvé fotenie bolo cez leto v Košiciach a fotil som na hlavnej ulici pred kopu ľudmi bolo to fajn:) Pamätám si ako sme išli okolo jedneho kebab baru a majiteľ chcel aby som sa snim vyfotil , že reklama :D hah , bolo to milé asi si myslel ,že som nejaký model alebo čo:)):D

No a keď vidím svoje fotky z pred 2 rokov , zasmejem sa ,že som vyzeral ako druhý bieber:):D

Když odběhnu od blogu, jakou hudbu posloucháš? :) Je písnička, která tě dokáže inspirovat? :)
Ja som taky mainstream počuvám skoro všetko okrem metalu mam rád piesne od ellie goulding ,miley cyrus , sam smith , tom odel , ed sheeran ,rihanna, kanye west ,taylor swift a zbožnujem lanu del rey, arctic monkeys a stare piesne od miley :)

Už víš, co by jsi chtěl dělat o letních prázdninách? :) Plánuješ nějaké akce s přáteli, dovolenou? :) Popřípadě kam by jsi se chtěl v životě podívat? :)
Cez leto budem a chcem pravdepodobne pracovať:)

Na sociálních sítích tě sleduje už poměrně dost lidí.Dáváš si třeba pozor na to, co sdílíš? :) Nebo je ti to tak nějak jedno? :)
Ani nie pridavam si to čo chcem :)

Už jsi se potkal s nějakými tvými „fans“? :) Co by jsi jim řekl, kdyby tě někdo z nich oslovil na ulici a řekl, že tě sleduje a obdivuje? :)
Ano už sa mi to pár krát stalo a strašne ma to potešilo , pri tomto sa trocha rozpíšem , ešte asi cca 3-4 roky dozadu to som ešte nemal žiaden blog ani insta ked bola ešte éra Xteenu tam som bol 2 mesiace:D a vtedy sa veľa ľudí poznalo , bolo to populárne hlavne v Česku a keď som tam bol v Prahe kopa ľudí na mňa pozerala ,že ma pozná a tak dalej bolo mi trocha nepríjemne, bol som asi v top 10 raz :D raz fakt nechapem ako som tam mohol byť . No a teraz stretávam pozitivne ohlasy na môj blog a strašne to poteší keď niekto pochváli to čo robíte a ženie vás to  viac a viac aby ste sa tomu venovali :) Ked som bol Bratislave alebo Košiciach to po mne pozeralo dosť ľudí ale skôr v tých Košiciach keďže som z východu , je to asi z toho instagramu , je mi  to aj trochu divne pretože som ešte nič take svetoborné nedokázal no zaroveň moc si to vážim :) Nie som síce ešte ako ostatní blogeri, no dúfam že raz to tak bude :)

Ještě jednou bych chtěla za zodpovězení otázek poděkovat!:) Adrián je neskutečně milý kluk a úžasný bloger :) Určitě se na jeho blog koukněte!
Docela by mě zajímalo, jestli se vám rozhovory líbí :)
Pokud ano a máte nápad, s kým bych mohla udělat další, určitě mi napište do komentářů :) Ať vím, o koho se třeba zajímáte :)

Mějte se krásně,
with love EM ♥

You May Also Like

1 komentářů

Instagram