RANDOM | Brigáda, iphone, škola a cvičení :)

Ahoj:)
Dnešní článek bych ráda věnovala novinkám v mém životě.Je toho poměrně hodně, o čem bych mohla psát, takže snad to bude smysluplný článek:)


 ("kvalita" fotky - snapchat )
Brigádu jsem si začala shánět 10.1.2015 (článek je přednastavený), protože jsem se rozhodla šetřit a protože mám něco, co bych si ráda koupila a trochu volného času, který bych mohla vynaložit lépe byla by pro mě brigáda to nejlepší řešení:)
Určitě se dozvíš, jestli mě vzali nebo ne, ale nejdřív bych mohla začít tím, o jakou brigádu jde:)
Hledala jsem po internetu něco, co bych mohla dělat nejlépe doma, abych stíhala kamarády, školu, cvičení, blog a zároveň něco, co by mi pomohlo dosáhnout na to, na co si šetřím:) Nakonec jsem našla skvělou stránku, kde se dá najít brigáda pro maminky na mateřské, pro důchodce, ale právě i pro studenty, kterým třeba ještě nebylo 18 (můj případ).
Brigády jsou to velice dobře placené (zatím neprozradím, kolik bych si vydělávala, protože se mi ještě neozvali a nerada bych řekla nějakou částku, která je tam uvedena a nechala se hejtovat).
Odepsala jsem na 2 inzeráty, které mě oslovily a oba dva jsou ve stejném "oboru".
Firma by mi zasílala obálky a i to, co bych do nich vkládala (reklamy,...) a já bych jim vše zpětně posílala a podle množství obálek, které bych naplnila bych dostávala výplatu.
Někomu se to může zdát, že je to blbost a nic z toho mít nebudu, ale ikdyž částku neřeknu a přesnou nevím, rozhodně se mi taková práce vyplatí! Je pro mě výhoda, že bych nemusela nikam chodit a ve svém volnu bych mohla pracovat.To je pro mě důležité:)

Dalším bodem článku je věc, na kterou jsem se rozhodla (teprve včera) šetřit a to Iphone 5/5S (to se uvidí, podle toho, kolik si našetřím).Abych opět obešla hejty typu "budeš s iphonem namyšlená","k čemu iphone?""iphone je pro snoby a je na nic", tak bych ráda vysvětlila, proč ho chci:)

Minulé léto jsem k narozeninám dostala Samsung galaxy S3 mini, protože moje HTC bylo neskutečně neskutečné :D opravdu, nechodilo na něm už snad nic a v létě se z něj stalo topení, které mělo i v chládku snad 40 stupňů minimálně.
Nikdy jsem nebyla nadšenec do Apple.Jediné, na co si chci v další řad šetřit je notebook od Apple a to proto, že můj notebook skoro nefunguje a pokud mě vezmou na vysokou, budu potřebovat kvalitnější přístroj, než je ta katastrofa, co vlastním teď :D mám ho 3 roky a ikdyž se to mě zdá jako málo, tak musím říct, že notebooky v dnešní době nevydrží tolik, co notebooky před několika lety.
Iphone si minulé léto pořídila kamarádka a je s ním nadmíru spokojená:) Chce si koupit novější a proto jsem se jí ptala, jestli by mi ten svůj neprodala, ale řekla, že má rozbitou přední kameru a protože já ho nechci kupovat za 11000,- (co, když mi nebude vyhovovat?), budu si kupovat levnější a pokud to vyjde, skoro o polovinu! Dokud si nenašetřím, stejně jeho cena ještě trochu klesne,tak uvidím:) Chci ho hlavně proto, že má kvalitní foťák, přední kameru a k natáčení bych si nemusela kupovat kameru:)

Ve škole se mi momentálně daří:) Zkoušení, písemky, prezentace, vše je fajn:) Musím říct, že se mi snad podaří mít fajn vysvědčení:) Ale ještě je přede mnou náročný týden (týden, kdy vyjde tenhle článek) a já se bojím, že ho nezvládnu:/ Následuje totiž už poslední týden a proto teď, když jsem si vše vylepšila nesmím nic pokazit!

Cvičení teď funguje, jak má:) Myslím, že docela tvrdě dřu, na to, jak málo času mám a jak vytížená ze školy jsem.Zadek se mi pěkně rýsuje :D tak jsem spokojená a chystám se, až toho ve škole nebude tolik, že začnu zase chodit do fitka, abych trénovala nohy, s kterými nejsem bohužel spokojená a do léta musím něco udělat!

Doufám, že tě dnešní článek neodradil a pokud i ty potřebuješ ve škole zabrat a vylepšit známky, tak držím palce!

Jinak blížíme se k 3000 návštěv a za to moc děkuju :3 
Krásný zbytek dne,
with love, EM ♥

You May Also Like

4 komentářů

  1. Ta brigáda zní dobře, určitě se pokouknu po nějaké podobné stránce, taky by to chtělo nějakou brigádu:) Jinak s nohama taky potřebuju něco udělat, hlavně bych ráda nabrala na svalové hmotě:) momentálně svičím na břicho a jsem spokojená:) Držím palce.
    difdirections.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsem zvědavá, snad to klapne a budeš s brigádou spokojená! :) To chápu, i já mám iphone a myslím si, že je každého věc, na co ho potřebuje a proč ho chce. Každému vyhovuje něco jiného. :) Takže snad se ti na něj podaří brzy našetřit! A taky bych potřebovala novější notebook, mám to stejné. :/
    A jsem ráda, u mě ve škole taky to vypadá celkem slibně. :) A chápu, tento týden byl pro mě fakt stresový, taky jsem se toho bála... Ale věřím, že jsi to dala!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. A pěkná fotka, moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ti:) No,brigáda bohužel nevyšla, byl to podvod, takže raději brigádu nechávám na léto a uvidíme :) Já věřím, že jsme to zvládli obě! :) Docela mám strach, že nás ta škola jednou zničí :D :/

      Vymazat

Instagram