RANDOM | Budu už někdy zdravá?! | rozhovory v plném proudu:)

Se skleslým úsměvem musím říct, že mi moje tělo dalo najevo, že se mu moje přepínání nelíbí.Nikdy jsem nebyla tak nemocná a unavená jako letošní školní rok a to je teprve listopad.Za sebou mám už několikanásobná podezření na mononukleózu, chřipku, podezření na zánět žaludku a problémy se žlučníkem (nepočítám rehabilitace).Momentálně to vypadá na zánět průdušek nebo v horším případě zápal plic.Když jsem začínala cítit, že "na mě něco leze",tak jsem celá nadšená přemýšlela, jak to zase bude nepříjemné a popřála si hodně štěstí -.- nakonec příznaky nemoci přešly, tak jsem si řekla, že možná budu delší dobu zdravá, ale přišlo zklamání.Co bych dala za obyčejnou rýmu.Nemoct se nadechnout, zadýchat se při chůzi, cítit pálení a bolest je ještě nepříjemnější.Přijde mi,že ať píšu jakýkoli random článek, nepíšu o ničem jiném než o nemoci,kterou zrovna procházím.Předsevzetí pravidelného cvičení mi stále narušuje zdravotní stav nebo škola a díky ní nejvíc únava.
Školu jsem už od září začala brát konečně vážně.Nikdy mě nic moc vpřed netáhlo.Chtěla jsem hlavně dostudovat, ale pak jsem si řekla "dost" ! Proč se neučit a smířit se s průměrem nebo i podprůměrem? Učení beru tenhle školní rok opravdu vážně, ale "něco za něco". Díky nabytému školnímu programu sedím od rána do noci mezi sešity a učebnicemi.
Bohužel díky novému cíly, který mě žene vpřed jsem stále unavená.Často vynechávám posilovnu, protože jsem ráda, že v pátek přijedu domu a jdu spát.Cvičení na intru je pro mě taky problém, protože buď jsem unavená, nebo jdu sednout k učení :/ snažím se, snažím, ale pak je tady moje tělo a to zatáhne za brzdu.
Jsem ráda, že jsem cvičení začala brát vážně a makala.Jsou už vidět výsledky a velký pokrok, ale opět to musím přežít ve zdravý a jak to bude možné, skočím do cvičení oběma nohama! Chybí mi to.
Kdo sleduje mou facebookovou stránku, určitě si všiml, že rozhovory se u mě rozjely v plném proudu!
Poštěstilo se mi a odpověděla mi Veronica Biasiol, což je pro mě obrovský vzor a rozhovor s ní jsem plánovala dlouho! Odepsala skoro hned a já byla mega happy:3
Další rozhovor, co je na blogu už ready je s Týnkou Třešničkovou, kterou sleduji delší dobu a jsem ráda, že mi odepsala taky prakticky hned:) Další rozhovor se mi poštěstil s jednou z nejznámějších youtuberek z česka:) odepsala mi hned druhý den a nechápu to :D jak si mohla ze sta zpráv, co jí chodí vybrat zrovna mou:3 ještě neprozradím, o koho jde, ale zítra se to dozvíte!:))
Další zpráva je opět jedna z veselejších.Babička (mám dvě a jednu prababičku) přijela k nám do města a byla pár dní v lázních:) V neděli k nám přišla na návštěvu a nevím proč, ale vidět jí mi udělala ohromnou radost:) Jako mimi jsem u ní nějakou dobu bydlela a rok jsem bydlela s rodiči i ve městě, kde bydlí:) Pak jsem u dědy a babičky byla prakticky pořád:) Byli pro mě jako rodiče, ale později mě to u nich už moc nebavilo :D a jezdím tam teď málo, ale když jsem ji šla doprovodit na pokoj, povídaly jsme si, smály se:)) musím říct, že mi chybí trávit s nimi čas!

Pokud jste článek dočetli do konce, tleskám :D :))) 
Doufám, že příští random článek bude celý pozitivní a nebudu už nemocná -.-

Hezký zbytek dne
with love EM ♥

You May Also Like

2 komentářů

  1. Jéj, chudáčku. :/ Vypadá to tak všelijak, ale snad to bude lepší. Když na mě "něco leze", je to často hlavně nedostatkem spánku. Nezdá se to, ale i díky tomu může být organizmus značně oslabený. Když se párkrát dobře vyspíš a dáš si pozor na čas, mělo by to být o dost lepší! Blíží se navíc zima, takže je to o to těžší. Snad to zvládneš a všechno budeš zase stíhat! :) A je to super, že ses k něčemu prostě rozhodla a půjdeš za tím. Ať už jde "jen" o školu. To je jedno, je to prostě super! Tak ať u sebe letos uvidíš zlepšení! :)
    I já se přinutila víc hýbat a myslet na lepší životní styl obecně. :D Tak snad nám to vydrží! :D :)
    To je bezva, chápu, že máš radost! :) Jé, kdybych měla babičku ještě, jsem happyy! :)
    Právě, je toho čím dál víc a času míň, proto jsou i chvíle s blízkými vzácnější. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc:) Včera jsem byla u doktorky a řekla, že to sice vypadá hrozně a je to nepříjemné, ale je to jen nějaká viróza, takže by to mělo přejít:) Ano, snad nám to vydrží :D věřím tomu ale:))) !

      Vymazat

Instagram