ROZHOVOR | TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÁ | 'na začátku můj blog nikdo nečetl'

Znáš Týnku? :)
Je to blogerka a youtuberka, která má právě na youtube kanálu 21 000 fanoušků:)
Jsi jednou z nich?:) Čti dál a dozvíš se víc:)

Jak se dnes máš?:)
Mám se skvěle, až na to, že po fyzické stránce mi zas tak skvěle není. Procházím si teď nějakou tou virózou, ale snad se z toho brzy dostanu.

Jak jsi se dostala k blogu?:) Jaká byla tvá cesta od založení až k youtube a do teď?:)
Blog jsem si založila před více než 3 roky. Narazila jsem totiž na blog Pavlíny Jágrové a moc se mi ten nápad líbil, takže jsem chtěla zkusit vytvořit něco podobného. Na začátku můj blog nikdo nečetl a nikdy bych si nemyslela, že to dopadne takhle. Sice ani teď není můj blog nijak slavný a spoustu lidí ani neví že ho mám, i tak mě ale baví ho psát. Na youtube jsem vlastně začala točit hlavně díky blogu. Videa jsem totiž začala točit nejdřív na blog a na youtube ani nebyly zveřejněné. Až když jsem se jednou odhodlala, video jsem zveřejnila. Časem začali přibývat i odběratelé a o to radši jsem videa točila. Teď mám neskutečných 21 tisíc odběratelů a jsem za to strašně vděčná !

Máš nějaký cíl, kterého chceš dosáhnout? :)
Pokud se ptáš na cíl v blogování a youtube, mám jen jeden cíl. Chci aby mé videa a články lidi bavili a rádi se jak na můj kanál nebo na blog vraceli.

Co ti blog dal X co ti vzal?:)
Musím říct, že celkově blogování mi určitě hodně zformovalo můj osobní styl. Jak v oblékání, tak i v ostatních věcech. A jestli mi blog něco vzal? Možná soukromí. Lidé se občas pletou až moc do cizích věcí.

Poznávají tě lidé na ulici? :) Jak reaguješ?:)
Občas ano. Někdy slečny přijdou a poprosí třeba o fotku. Přijde mi to hrozně milé ! Většinou ale vidím, že na mě slečny pokukují, ale stydí se přijít :)

Co by si poradila slečnám, které by chtěli psát, ale bojí se?:) jak řešíš haters?:) Změnil tě někdy nějaký negativní komentář?:)
Tak myslím, že určitě není proč se bát, psát si svůj vlastní blog. Prostě se toho nebát a začít dělat to, co chtějí. A haters já už neřeším. Myslím, že tohle k tomu prostě patří a vždycky se tady takový lidé najdou. Já se tomu vždy zasměju a mávnu nad tím rukou :) Jinak negativní komentář si měla asi namysli od nějakého hatera. Tak ty mě rozhodně nijak nemění. Pokud by to byl ale komentář s konstruktivní kritikou, tak tu já se snažím vyslechnout a případně danou věc vylepšit.

Pokud by sis mohla vybrat mezi blogem a youtube, jakou cestou by jsi šla?:)
Tak to je těžké. Vybrala bych si asi youtube, protože točení videí mě baví o něco víc a mám na youtube i mnohem více fanoušků a odběratelů, než na blogu.

Na jakou školu chodíš?:) Kam by mohla tvá cesta pokračovat ohledně další školy nebo povolání?:)
Chodím na Obchodní akademii. Až odmaturuji, plánuji jet do Anglie pracovat jako au pair, tak mi držte palce ať se to podaří :) Co se týče dalšího studia, nejsem si vůbec jistá, kam bych chtěla jít a co bych v budoucnu chtěla dělat. Proto to hodlám na rok nebo dva odložit.

Řekla jsi doma o svém blogu, youtube nebo na to přišli sami?:) Plánuješ video se sestrou?:)
V podstatě to bylo obojí. Někdy mi na blog pomáhají fotit outfity rodiče nebo sestra, takže se to vlastně dozvěděli touhle formou. Jinak videa se sestrou už jsme točily a rozhodně plánujeme natočit i další.

Před pár dny se konala akce Blogerka roku.byla jsi tam také?:) Jak by jsi tuhle akci ohodnotila?:)
Blogerky roku jsem se nezúčastnila, ale z vlogů youtuberek, které tam byly to vypadalo na super akci. Tak třeba se tam příští rok také podívám :)

 Zvládáš kombinovat kamarády, rodinu, přítele, školu, blog a další koníčky?:) Máš někdy pocit, že nezvládáš, co by jsi měla?:)
Zatím to zvládám, ale hodně často mám pocit, že něco trochu zanedbávám. Bohužel se nejde věnovat úplně všemu naplno. Plánuji blogování i youtube trošičku omezit. Jsem v maturitním ročníku a chci se naplno věnovat hlavně škole, abych odmaturovala a pak se blogu i youtube mohla zase věnovat naplno.

Nedavno jsi pořádala sraz s Míšou:) jaká byla atmosféra?:) Byl to tvůj první sraz a plánuješ v budoucnu další?:)
Ano pořádala a bylo to skvělé ! Poznala jsem se jak s Míšou ze Stylewithme, která je neskutečně sympatická, milá a krásná, tak i s několika mými odběratelkami. Všichni byly hrozně milý a překvapilo mě, že přišlo mnohem více slečen, než jsme očekávaly. Další sraz rozhodně plánuji, jen ještě přesně nevím kdy.

Která blogerka je ti nejblíž?:) Proč?:)
Myslím, že nejblíž je mi právě už zmiňovaná Míša. Byla mi hodně sympatická už z videí. Obě rády nakupujeme na různých eshopech a moc se mi líbí její styl oblékání. Navíc jsme obě skoro ve stejné věkové kategorii, takže i tím jsme si bližší.

Máš blogy, které pravidelně navštěvuješ?:) Jaké?:)
Mám a je jich straaašně moc ! Za ty 3 roky mého blogování jsem už narazila na spousty skvělých blogů, jak zahraničních, tak i českých a slovenských. Ráda bych ale zmínila blog Mii - Kissbook, který je jeden z mých nejoblíbenějších a potom blog Myraspberrylife, který píše osobitá Veronika. Z těch zahraničních je to třeba krásná Mariannan, Styleev nebo Kolorowa dusza. Ale to bychom tu byli hodně dlouho, kdybych měla vypsat všechny mé oblíbené.

O čem nejraději píšeš/mluvíš?:)
Tak na blog asi ráda postuji mé outfity, protože pak ráda vidím reakce, jestli se outfit líbí nebo ne a co bych na něm pro příště mohla změnit. A na youtube ráda mluvím vlastně úplně o všem :D

Co by jsi vzkázala svým fanynkám?:) Čeho by se měli držet, pokud chtějí být v něčem dobré a dosáhnout svého?:)
Tak nejen fanynkám, ale i všem ostatním bych chtěla říct, ať dělají hlavně to, co je baví. Nezáleží totiž na tom, co si myslí ostatní, ale co si myslíte vy. Pokud se vám váš blog/vaše videa líbí a baví vás to, je to půlka vítězství. Lidé to totiž poznají a vycítí a potom se určitě i jim blog nebo videa budou líbit a budou cítit vaší pozitivní energii.

Myslíš, že bude Týnka příští rok nominovaná na blogerku roku?:)
Jak na tebe působí? Čteš její blog/sleduješ ji na youtube?:)

Ještě jednou děkuji za rozhovor:)))

Krásný zbytek dne,
with love, EM♥

You May Also Like

1 komentářů

  1. Muze se stat bloggerkou roku i kdyz na netu koluji jeji porno fotky? Ucitelky nesmi, Miss nesmi... bloggerky muzou?

    OdpovědětVymazat

Instagram