MILEY CYRUS | Inspirace nebo neřízená střela?!

Dnes (23.11) má Miley narozeniny :) Happy B-Day ♥

Píšu tenhle článek pro haters? Pro fans? těžko říct, ale napsat ho chci.


Miley je člověk, co má sen.Je normální být nenáviděn za něco, co chceš.Je jen na tobě, jestli tě to zlomí nebo ne.A Miley je důkaz toho, že jde jít dál i ve chvíli, kdy tě lidé odsoudí.Ale stejně jako my, i ona má fanoušky a haters.Musíme nechat haters jít a fanoušky odměnit.Stačí tím, že si půjdeme za svým, i kdyby to nedopadlo tak, jak jsme chtěli.
Chápu, že se někomu nemusí líbit proměna, kterou Miley podstoupila, ale jak sama řekla : "Nikdy jsem se necítila víc sama sebou než teď.",''Říkám to pořád, ale za celý život jsem nikdy nebyla šťastná tak, jako teď!'', ''Nikdy nebudu tou, jakou mě chtějí ostatní, vždy už budu jen sama sebou'' 
Stačí si přečíst několik takových vět a možná i ten, kdo ji odsoudil si uvědomí, o co jí jde.Chtěla nám jen ukázat, že nemá cenu být ovcí v davu.Nemá cenu být někým, kým nejsme.Máme být těmi, kterými chceme být, ať už je to změna jakákoli.Žijeme jen jednou, tak proč si hrát na někoho, koho sami neznáme?:)
''Nenech lidi soudit tě podle řečí ostatních. Ty víš nejlíp kdo jsi!'' - Miley.
Je pravda, že se sama někdy divím, co Miley na pódiu předvádí, ale v dnešní době to není nic neobvyklého.Co nezákoného dělá? Twerkuje? Vyplazuje jazyk? Nosí oblečky typu "pindík"? :D Upřímně, snaží se jen vytvořit neobyčejnou show.A kdo další by něco podobného předváděl? Asi minimum, protože ostatní by se báli.Báli by se, co řeknou ostatní.A přesně toho se ona nebojí.
Jednou Smiler, navždy Smiler ♥ Tak to beru já :) Podporovala jsem ji, když byla Miley s dlouhými, hnědými vlasy a podporuju jí i teď.Proč bych neměla? Protože změnila svůj styl? Protože je teď šťastná sama sebou? :) Ke svým fanouškům se chová s láskou :) Její koncerty stojí za to! Je nádherná, mladá, cílevědomá a má talent! Můžu jí poděkovat za to, jaká je a co mě naučila :) Čím si zasloužila oslovení "bitch" ? Tím, že má krásnou postavu a proto se jí nebojí ukázat? :) Někdy by to chtělo myslet, než někoho odsoudíte :) Ať je to Miley, One Direction, Justin Bieber nebo jen obyčejná blogerka, jako já.
''Lidi zapomínají na to, že oni se taky mění''
-Miley, "Buď tím, kým chceš být. Dělej to, co chceš dělat. Uvědom si, jakou máš svobodu. Neboj se vyjádřit svůj názor. Je krásné být sám sebou!" - Miley Cyrus ♥

Bereš Miley jako inspiraci nebo naopak ? :)
Chceš víc takových článků ? :)


Přečti si předchozí článek o Cara Delevingne >> TADY <<

with love, Em ♥

You May Also Like

3 komentářů

  1. Zajímavé. :) Miley vyloženě neposlouchám nebo bych se neoznačila za její fanynku, ale ani za hatera. Spíš nad hatery kroutím hlavou, protože jedni buď závidí nebo prostě nechápou. :D Člověk v telce a na show není to stejné jako v soukromí. Spoustu lidí ji ani doopravdy neznají. Jak se chová k lidem kolem atd. Jak říkáš, chce něčím ozvlášnit své show... Ale co je fakt, je vzorem i pro spoustu těch mladších... a ne vždy to podle mě všichni pochopí správně a začínají ji kopírovat, dělat prostě hlouposti... :/ Navíc je super, že se jí taky daří předávat do světa myšlenku, že člověk by měl být svobodný a nejít se stádem... ale i v tom je něco, co způsobuje akorát další "stádový efekt" u mnohých z řad jejích fans. :D Je to začarovaný kruh. Takže ji neodsuzuji, ale to vystupování by podle mě trošku upravit mohla. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ano, je vzorem a proto by měla nějaké scénky trochu změnit :D ale jinak mi nepřijde ničím tak hrozná, za jakou ji někteří mají:)

      Vymazat
  2. Miley obdivuju, je to prostě osobnost:)
    http://difdirections.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Instagram