Nejlepší kamarádství | CO TO OBNÁŠÍ, BÝT PŘÍTELEM ?!

Kamarádství je jako vztah.Vybereš si osobu a s tou jsi šťastný/á.

Osobně jsem přestala dělit kamarády na ty "nejlepší" a obyčejné kamarády.Podle mě jsou pravý a falešní přátelé.Jaký je mezi nimi rozdíl a jak je poznat?:)
Občas je to těžké poznat, ale když si dáš 5 a 5 dohromady , přijdeš na to.Ať dřív, nebo později.

DŮVĚRA 
Ve vztahu důležitá, ale plno lidí na ni zapomíná v přátelství.Je to podle mě jedno z pravidel, které by jsme měli dodržovat, pokud nechceme jeden o druhého přijít.Věřit si je jednoduché, když druhého poznáš a víš, že tvoje důvěra je u něj v bezpečí.A když se spleteš, tak se spálíš.Ale jak řekl nedavno můj nejlepší kamarád : "Všechno zlé je pro něco dobré".

PŘÁTELÉ V DOBRÉM, I ZLÉM
Přesně ve chvíli, kdy je člověk sám a na dně, pozná, kdo je pravý přítel.Ten totiž neodejde, ať se děje cokoli.A když s vámi ta osoba zůstane, je jasné,že nezradí.Že má právo být vaší polovičkou.
Nebudu vypisovat další a další "pravidla", protože pro přátelství, co má šlapat platí to, co pro vztah a pokud za sebou žádný vztah nemáš, určitě máš alespoň přehled o tom, jak to chodí.
Máš prostě na výběr.Zůstat v přítomnosti kamarádů nebo "kamarádů".
Je fajn mít někoho, komu můžeš říct svá tajemství, vyzpovídat se kdykoli a bavit se o čemkoli.
Párkrát se mi stalo, že jsem o takového přítele přišla, ale naštěstí ne na dlouho.Být bez sebe jsme nezvládli.Pravé přátelství je silné pouto, které je občas silnější, než láska.Představ si to takhle...Máš kluka/holku a váš vztah skončí.Co potom? Půjdeš se vyplakat na rameno k nejlepší kamarádce/kamarádovi.Ty se svěříš a on/ona ti na oplátku pomůže.Dá ti druhý dech do života, ale v opačném případě to bude jak? Tvá polovička ti sice pomůže překonat ztrátu nejlepšího přítele, ale pořád je možnost se k takovému člověku vrátíš.Což u vztahu je skoro nemožné (ano,jsou i vyjímky, ale ty už mnohdy víc než dřív nevydrží).
Pokud máš někoho, s kým sdílíš svá tajemství, pocity a na koho se můžeš spolehnout, važ si ho.Až ho ztratíš, nemusíš ho znovu získat.
with love, EM  ❤  

You May Also Like

0 komentářů

Instagram