5 VĚCÍ, KTERÉ HOLKY NESNÁŠÍ | pokračování

KOSTICE      
Tuhle položku kluk nepochopí, ať se snaží sebevíc.Nikdy nebudou nosit podprsenky (i když by se některým hodila).Je vážně úžasné, když vám něco zvětší prsa, dodá jim pěkný tvar, ale na druhou stranu je to něco tak nepříjemného, že to nejde ani popsat.Chce to opravdu kvalitní podprsenku, která nebude mít kostici, která bude tlačit celý den a v tom horším případě vykoukne ven a podprda je v háji.  

PUCHÝŘE Z PODPATKŮ / ROZEDŘENÉ NOHY Z BALERÍN
Jsem poměrně vysoká a podpatky díky bohu nosit nemusím.Samozřejmě, že jde o zvyk, ale někdo si na ně zvyknout nemusí.Já dávám přednost pohodlným keckám a nejraději bych je nosila i k šatům.Opravdu miluji, když jdu na ples jako princezna a po pár hodinách umírám kvůli rozedřeným nohám do krve a puchýřům.A balerínky jsou většinou podobné.Pokud nemáte speciální "ponožky", nemáte šanci.

POROVNÁVÁNÍ 
Možná se najde holka, které to vadit nebude, ale podle mě to bude každá druhá, které naopak bude.Určitě se najde i nějaký boy, protože tahle věc je někdy opravdu strašná.Běžný příklad je ze vztahů.Kluk holku srovná s jinou nebo se svou ex.Naopak to platí, když holka srovnává kluka se svým ex.Pokud máte navrch je to celkem v pohodě, ale když se dozvíte, že jste jako holka v něčem horší než ex vašeho kluka je někde problém.Mě osobně tohle vadí.A teď nechci říct, že můj přítel tohle dělá, on právě naopak chce, abych věděla, že jsem ta jediná já a žádná není lepší.Vím,že to tak není a nikdy nebude, protože vždy je tu někdo v něčem lepší, ale mít někoho, kdo vám tuhle variantu bude vymlouvat je prostě krása.

PLIVÁNÍ
Je dost možné, že jsem se v tomhle bodě spletla, ale mě to děsně štve.Je to případ hlavně kluků, ale znám holky, které venku běžně plivou.Mě se to nelíbí.Miluju ty kluky, většinou tmavší pleti, co jdou s kalhoty až pod prdel, nezavázanýma botama, kšiltem dozadu, mastnými vlasy a plivou kolem sebe každý druhý krok.Třešnička na dortu nastane ve chvíli, kdy udělají odporný zvuk, vytáhnou si hleny až odněkud ze zadní části těla a plivnou.Ne, vůbec se mi z toho nedělá zle.Cesta po chodníku je o to víc zajímavá, když se vyhýbám poplivané zemi.Mňamina.

NAŠE DNY
O tomhle nemá cenu nic psát, vždyť to znáte.

with love, EM ♥

You May Also Like

1 komentářů

  1. Já bych tak nějak řekl, že je spousta věcí, které holky nesnáší. Ta moje nesnáší třeba tmu. Jako když třeba nejde elektrika na chatě, tak já hned běžím zapojit záložní generátor, protože mám pocit, že ona by se snad za chvíli zbláznila. A pak taky pavouky. A žáby. A vlastně celkově havěť v přírodě. :D

    OdpovědětVymazat

Instagram