PHOTOS | PASOVÁNÍ !

Ahoj :)
Dnešní článek bude podle názvu o pasování, které se každoročně koná na naší škole :)
Určitě tenhle den znáte a kdo ne, tak napíšu pár slov, o co vlastně jde :)

Posledního dubna se na naší škole (ale i spoustě dalších, + základních) koná pasování.Na základních školách jde o pasování na 9ťáka a na středních na 4ťáka :)
U nás to probíhá tak, že od rána stojí čtvrťáci před školou a polévají studenty vodou, stříkají na nás odporné záchodové voňavky, malují rtěnkami a další blbůstky, které si daná třída zvolí:)
Dále pak chodí po škole a vstupují do nějaké hodiny (jen ráno) a malují na studenty v lavicích, stříkají zmíněné vůně a podobně :)
Pro mou třídu to letos znamenalo něco víc :) Do školy nás přišla asi polovina :) Asi proto, že se ten den moc neučí, protože to nemá cenu a navíc se asi každý trochu bojí, co si čtvrťáci vymyslí za odpornosti, které budeme jíst.
Vždycky jsou připravená nechutná jídla, která musí studenti jíst, ale ty, co jsou pasováni, musí sníst vše.
Každá třída to pojme jinak, proto se nikdy neví, co se bude dít :)

Vytáhli si nás ze 3.hodiny:) Seřadili si nás a postavili vedle školy, aby jsme neviděli za roh, kde se vše dělo:) Z oken na nás koukali nižší ročníky a my tam stály jako na popravě :D

Chodilo se po jednom a co jsme museli splnit?:)
Se zavázanýma očima nás krmili 3."dobrotami".Neměli jsme vědět, o co jde, ale dopředu jsme si to zjistili :D 1.chuťovka byla oliva v čokoládě, 2.byl květák s rybím tukem (což bylo vážně odporné) a 3.bylo chilli (nevím jestli samotné, ale pálila mě pusa ještě 20minut potom) :D :) Pak nám oči odkryli a namazali nějakou lepkavou věcí a flákli nám hlavu do peří (měla jsem ho všude, v nosu, v očích, v puse) a pak jsme s kelímkem plným vodou museli podlézt provaz,ale vtip byl v tom,že se to prostě nedá :D Vodu jsem měla pěkně za krkem :) A pak jsme si klekli na všechny 4 a museli jsme přečíst slib (pěkně, vtipně pojatý) a dále jsme dostali šerpu a byli jsme padělkem samopalu pasování na čtvrťáka :)

Při téhle představě se mi chce trochu brečet.Uteklo to strašně rychle a já už končím 3.ročník a přesně za rok mě čeká maturita :) Páni!

Na některých fotkách vypadám opravdu jako to nejošklivější kuře na planetě Zemi, ale sranda být musí ! :D :)

Na druhou stranu musím říct, že jde o nejodvážnější makeup, který jsem kdy měla na sobě ! :D

A jak jste na tom vy ? :)
Koná se na vaší škole poslední zvonění ? :)

with love, EM ♥

You May Also Like

2 komentářů

  1. U nás je taková klasika voda, ocet, rtěnka, pro třeťáky a septimy pak mouka, třpytky, vajíčka. Poslední zvonění... Ještě že je jen jednou do roka :D
    A little time with Zettie

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle pasování jsem nikdy moc nepochopil. Přišlo mi to ponižující a já sám jsem se ho neúčastnil. Ale jako každému, co má rád samozřejmě. Nejsem tu od toho, abych někoho soudil. Ale když si tak sednu na náš domácí moderní zahradní nábytek sestava, tak mi to opravdu nedává smysl. Bohužel.

    OdpovědětVymazat

Instagram