GEL NA OBOČÍ (Alverde)

Ahoj:)
Dnešní recenze je na gel na obočí od Alverde:) Gel, o kterém se dle mého názoru hodně mluví a možná na něj má každý trochu jiný názor, ale většinou jsem slyšela jen pozitiva a to mě donutilo si ho koupit.

Tomuhle gelu jsem moc nevěřila, stejně jako celé značce Alverde.Bála jsem se jí zkoušet, říkala jsem si,že to bude kosmetika, která bude špatná, ale!
Pak přišly recenze a pozitivní ohlasy na většinu výrobků od téhle značky a mě zaujal hlavně gel na obočí.Hodně dlouho jsem se přemlouvala, abych po něm sáhla, ale vždycky jsem couvla, protože sem nacházela kosmetiku pro mě mnohem zajímavější.To se změnilo a já se konečně dokopala a mám ho doma:)

Odstín,který mám je 01blond.
Je i odstín pro brunetky, takže to mi přijde fajn a protože Alverde dělá jen dva odstíny (blond a brunet + bezbarvý) je mnohem jednodušší rozhodování, po kterém sáhnout :) Na jednu stranu je to dobře, ale na druhou, pokud bude chtít někdo něco mezi nebo třeba světlejší než ten 01, těžko si pak asi poradí pouze s tímto gelem:/ Ale nebudu řešit, co by bylo kdyby a jdu na smysluplnou recenzi:)

Na jedné straně je štěteček, kterým se obočí dobře "učeše" do požadovaného tvaru:)
Na druhé je už samotný gel, který má přiměřeně velký štěteček, který bych mohla mít i menší, ale slouží i tak dobře, tak co:) Je ho 6ml.

Alverde je přírodní kosmetika, takže v tomhle je to pro někoho ještě lepší.
Gel je fajn.Nejdřív mi přišel moc tmavý, jak nejsem zvyklá obočí malovat, protože mi přijde nepřirozené a jsem zvyklá na klasické stíny od Essence (když už něco s obočím jednou za čas dělat),ale už se mi zalíbil a celkem jsem si zvykla:)

Obočí zafixuje,barví úplně na jedničku a není nic, co bych mu vytkla:) Obočí vypadá přirozeně, určitě ho doporučuji těm, co s obočím začínají, protože obočí dobarví jednotně a se stíny nebo tužkou je přeci jen potřeba vědět, co vlastně chcete.Rozhodně je to rychlejší:)

Sehnat se dá v drogeriích s Alverde kosmetikou a koupila jsem ho za 90,-

Zkoušela jsi ho?:)
Jak jsi s ním spokojená?:)

Krásný zbytek dne, 
with love, EM ♥

You May Also Like

6 komentářů

  1. Jednou bych ho chtěla zkusit, tak uvidíme. Hlavně se bojím aby to obočí vyplnilo:)
    difdirections.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím,že za zkoušku nic nedáš:)) Jinak bych ti doporučila stíny od Essence:) Ty jsou za mě hodně fajn:)

      Vymazat
  2. Gely na obočí nepoužívám, ale mám chuť nějaký vyzkoušet, tak nejspíš zkusím tento. Možná bys v příští recenzi mohla dát fotku, jak to vypadá na tobě^^ Ale jinak pěkný článek.:)

    carolinegrey.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, můžu to vyfotit:) Bohužel se mi pořád zdá, že je i tak na mě tmavý:/ jsem zvyklá si s obočím nic nedělat, tak to asi nebudu měnit a tenhle gel budu občas používat, když budu mít chuť:) Děkuji:)

      Vymazat
  3. ó, o tom jsem fakt neslyšela. :O Tak to hezky překvapila. :) Možná bych vyzkoušela, protože by se mi přesně něco takového hodilo. Jen nemáš někde vyfocenou, jak vypadá přímo na obočí, jak jde k barvě pleti, líčení, vlasům? :) Jinak se asi poohlédnu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. obočí mám gelem upravené v článku, kde jsou fotky ze silvestra:) tak jestli to pomůže, můžeš tam mrknout:)))

      Vymazat

Instagram