RECENZE | BABY LIPS


Konečně je u nás v čr a já ho samozřejmě musela vyzkoušet jako ostatní:) Líbí se mi balení! Každá příchuť má své jedinečné balení a líbí se mi kombinace těch barev! Bohužel mne výrobek nenatchl.Pořídila jsem si růžový, co je na obrázku (pokud tě zajímá, jaký je to odstín a první dojmy, mrkni se do předchozích článků z recenzí) za původních 70,- (tak nějak stál, když byla akce 2+1zdarma) .Později jsem pořídila 2mamce, ale už za skoro poloviční cenu, za kterou ho pořídíš teď.
Když se kouknu na tenhle růžový ze shora, vypadá jako Ibalgin :D 
Mám problém se suchými rty a to je podle mého názoru problém.Kdo říká, že hydratuje, buď kecá, nebo mám rty v tak špatném stavu, že se s nimi nevypořádá.Těšila jsem se na něj právě proto, jak byl chválen za svou hydrataci, ale mě rty ještě více vysušuje, proto, kdo má suché rty, tomu ho určitě nedoporučuji! Možná je to opět problém mých rtů, ale po chvilce dělá cucky a nevypadá to pěkně.
Bohužel je pro mne nevhodným kamarádem, ale do školy ho nosím a možná po něm sáhnu na zkoušku, jestli se mi rty někdy povedou zlepšit.Třeba se do něj poté zamiluji jako většina!

Jak jsi spokojená s tímto produktem? :)

článek s odkazem na první dojem  >> TADY <<

with love, EM ♥

You May Also Like

2 komentářů

  1. Nejsem jediná kdo si stojí za takovým názorem! Jediné co se mi zalíbilo, je vůně. Osobně mám radši EOS, krásně voní, hydratuje a taky chutná:D Mám blog "nově" a tak bych byla ráda za každého nového čtenáře:)
    http://difdirections.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Sama jsem si ho nepořizovala, právě kvůli tomu, že názory všech se rozcházejí. :D Navíc i u některých kamarádek, je ta pigmentace taková zvláštní... a nejspíš to záleží na každém typu. Protože u těch méně pigmentovaných hydrataci všichni chválí. :D Tak těžko říct. :)

    OdpovědětVymazat

Instagram