OBLÍBENCI | FILMY | Jedna za všechny ❤

Hned co jsem ho poprvé viděla, stal se oblíbencem číslo 1 !
O čem film "Jedna za všechny" je ?
Carly (kterou hraje Cameron Diaz) je právnička, která se zamiluje do Marka (kterého hraje Nikolaj Coster-Waldau).Její vztahy nikdy nevydržely, ale vztah s Markem pokládala za vážný.Jednou ale zjistí, že je Mark ženatý, tak s ním ukončí kontakt.Markova žena Kate ( hraje ji Leslie Mann) jde za Carly,aby se jí zeptala, zda je pravda,že jí manžel podvádí a jestli je jeho milenkou právě Carly.
Kate je na první pohled bláznivá a proto se s ní Carly odmítá bavit,ale Kate za ní běhá a chce se kamarádit.Carly nakonec povolí a stanou se z nich ty nejdivnější kamarádky.
Později obě přijdou na to,že Mark krade peníze z firmy u které pracuje a také na to,že má další milenky.Z jednou z nich se také skamarádí.Je to Amber (Kate Upton), což je mladá, krásná a prsatá milenka století.Všechny 3 začnou Markovi dělat naschvály a nakonec se mu pomstí, všechny ukradené peníze vrátí a Kate se s ním rozvede.
Ve filmu hraje například i Nicki Minaj.

Rozhodně stojí za zhlédnutí! Je to film plný zábavy. Můžu se u něj smát každý den a nepřestane mě bavit. Samozřejmě nechybí i trocha romantiky:3

TRAILER
with love , EM ❤  

You May Also Like

0 komentářů

Instagram