HELLO !

Ahoj:)
Je tu další random článek plný novinek a informací.

Na začátku bych se chtěla zeptat, jak si užíváte prázdniny? :) Já parádně, až na tenhle týden, kdy jsem neměla moc aktivit a docela hodně jsem se nudila. Snad to tak nebude pokračovat, ale myslím, že mám do konce prázdnin znovu nabitý program.
S mamkou jsem se domluvila, že k narozeninám nechci žádné dárky, jenom jestli by mi rodiče přispěli na foťák a ona řekla, že to bude lepší:)
Dneska už je zase strašné vedro. Táta je vyjímečně doma, takže to vypadá, že KONEČNĚ pojedeme do Českých Budějovic do kina na Mimoně:) Vůbec se na ně netěším jako malá O:)
Další novinka je ohledně nového blogu.
Jak to vypadá? Dobře. Myslím, že na něm pracuji podstivě, tak snad mi to vydrží. Design je hotový, pokud se nerozhodnu měnit záhlaví nebo upravovat drobnosti a zkoušet něco měnit (jak je u mě zcela běžné), ale zatím jsem s ním spokojená, tak jsem zvědavá, co na něj řeknete vy:) Opět je obyčejný, jednoduchý, ale doladila jsem to, co jsem chtěla doladit tady (ale nedařilo se), takže v něčem je nový blog přeci jen propracovanější.
Na nové fotky si teda musíme počkat, dokud si nekoupím foťák, ale snad se mi tak do listopadu podaří našetřit a koupit.
Připravuji velkou řadu projektů (snad je oceníte), protože vyjádřit, co od toho můžete očekávat je poměrně těžké.
Snažím se vymýšlet něco, co vás trochu inspiruje, motivuje a o tom bude celý blog. Motivovat vás, jako mě motivujete vy:)
Tenhle blog jinak mazat nebudu. Ráda se na něj občas podívám a řeknu si, co jsem dělala dobře a co naopak špatně. Budovala jsem ho celkem dlouho, abych jen tak zmačkla tlačítko "smazat blog".

Co se týká školy, jdu do maturitního ročníku, takže se už skoro začnu připravovat. Dám si do kupy čtenářský deník, dočtu knihy co mi chybí a začnu se učit a shánět materiály.
Moc se těším na maturitní ples, který máme v prosinci. Čekejte fotky, možná i video, pokud budeme mít nějaký sestřih:)
14.srpna odjíždím na dovolenou a vracím se 24.srpna, takže nový blog : startuje 25.srpna!


Budu se těšit u dalšího článku:) Čekejte ještě nějaké fotky, random články a další takové "nezajímavé" posty, ale vše vám vynahradím koncem prázdnin! Těšte se!

Mějte se krásně, užívejte sluníčka :3
with love, EM ♥

You May Also Like

4 komentářů

  1. To Ti závidím, já mám zatím pracovní prázdniny... Ale 14.8. se stěhuju do Dánska, kde budu mít prázdniny ještě do konce sprna, takže budu objevovat :)
    Jooo taky se takhle s rodičema často domlouvám na přispění. Přijde mi to lepší :)
    Já Mimoně pořád neviděla :( Ale ve středu jdu na Bez kalhot, tak se těším! :)
    Mě se tento design líbí. V jednoduchosti je krása. Bohužel ho nemohu porovnat, protože jsem tu poprvé (a ne naposledy).
    Joo to jsem si taky říkala než ten maturitní ročník začal :D Jsem zvědavá, jak dlouho Ti to vydrží :D
    Dovolenou si užij, já končím.
    Měj se krásně,
    Tvá B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Bez Kalhot se taky těším:) A to Dánsko ti závidím!Děkuji za milý komentář:)

      Vymazat
  2. Ta vedra byla někdy fakt děsná... :/ :D Snad sis to tam užila!! :) Jo, taky bych už mohla začít něco pro tu maturitu dělat. :'D
    Jinak už se moc těším na ten nový blog! :) Už jen pár hodin vlastně! :D haha

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říct, že tyhle články mám vlastně docela ráda, protože to je taková ta spontánní radost a chuť do toho, že prostě napíšete nějaký ten článek a budete z něj mít radost. A hlavně se v něm objevuje i fajn inspirace. Nedávno jsem četl jeden text a pak jsem na jeho základě tady koupil nějaké ty věci do koupelny, po kterých už dlouho šilhám.

    OdpovědětVymazat

Instagram